مشاوره حقوقی رایگان - مدیر عامل تعاونی

سلام علیکم.خسته نباشید.من در سال 89 مدیر عامل یک تعاونی مسکن شدم و یک سال بعد یعنی در سال 90 بنا به دلایل کاری طی یک نامه دستنویس که به رئیس هیئت مدیره ارائه دادم استعفا کردم.رئیس هیئت مدیره زیر نامه استعفای من نوشته (بزودی اقدام خواهد شد،ضمنا تمام مسئولیت ها بر عهده خودش می باشد)اما تا 1 سال بعد فردی را برای مدیر عاملی تعاونی انتخاب نکردند و بعد از یکسال فرد دیگری به عنوان مدیر عامل انتخاب شد.حالا بعد از حدودا 11 سال اعضای تعاونی و خریداران واحدها از من بابت عدم پیگیری دریافت پایان کار و صورت مجلس تفکیکی و ...شکایت کردند و این در حالی است که در حال حاضر تعاونی منحل شده و حتی هیئت تصفیه هم اقدامی برای اخذ پایان کار و صورت مجلس تفکیکی و... انجام نداد.آیا بنده در دادگاه میتوانم به نامه استعفای خودم که رئیس هیئت مدیره هم تمام مسئولیت ها را در زیر استعفا نامه قبول کرده استناد کنم؟آیا آن یکسالی که من به صورت دستنویس استعفا کردم اما فرد دیگری از طریق تعاونی به عنوان مدیرعامل انتخاب نشده و در تغییرات هیئت مدیره ثبت نشده ،برای من مشکل ساز نخواهد شد؟آیا اعضای هیئت مدیره دوره بعدی و همچنین اعضای هیئت تصفیه موظف به گرفتن پان کار و صورتمجلس تفکیکی و... نبودند؟تشکر از پاسخ شما

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
موضوع نيازمند بررسي مدارك و حداقل مشاوره است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات جهت ارائه اظهارنظر حقوقی بایستی مورد بررسی قرار گیرد.