مشاوره حقوقی رایگان - دیه استخوان کف دست

سلام و خسته نباشید .
بنده در تصادف استخوان کف دستم که میشه استخوان شست یا متاکارپ شکسته و اقای دکتر با گذاشتن تا پین استخوان هارو به هم وصل کرده بود که الان بعد دوماه بهبودی کامل پیدا کرده ..
ولی روی دستم که پین رو گذاشتن جای سه تا پین که سوراخ کردن دیگه کاملا مشخصه ...
خواستم بپرسم دیه ای که کلا به من تعلق میگیره چقدر است هم از لحاظ.. دیه .. ارش . خود پین .. و یا طول درمان چقدر میشه ..

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام باید به پزشکی قانونی مراجعه کنید مورد در تخصص وکلا نیست