مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو با خلافی بالا

با سلام خودروی من به دلیل خلافی بالای 1 میلیون توقیف شده و پارکینگه ولی روی پلاک ماشین هم شکایت هست از طرف لیزینگ اما ماموری که ماشینو توقیف کرد بهم گفت من توی برگه ترخیص فقط خلافی بالای 1 میلیون رو میزنم میتونی با صاف کردن خلافی ماشین رو ترخیص کنی میخوام بدونم راست میگفت یا نه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه مطابق دستور قضایی توقیف فیزیکی خودرو باشد ، امکان آزاد سازی نیست.ولیکن اگر دستور قضایی فقط توقیف سیستمی باشد با پرداخت جریمه ،خودرو آزاد میشود