مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن در گزینش

سلام وقت بخیر.
بنده فرزند جانباز 70٪ هستم و در گزینش استخدامی به دلیل انجام ندادن فرائض دینی مانند نماز و روزه رد شدم و گفتند که اعتراض کنید به رای گزینش و منتظر رای بعدی گزینش باشید. و شخصا امیدی ندارم به نتیجه دادن چون شورا و رای دادن همش دست خودشون هست.
میخواستم بدانم اعتراض رو انجام بدم نتیجه می‌دهد یا اینکه موضوع رو مستقیم از تهران پیگیری کنم؟ ممنون میشم از راهنمایتون

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
حق اعتراض داريد و حتما انجام دهيد
به اميد خدا نتيجه بگيريد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
سلام دوست عزیز
هرچند دولتی یا غیر دولتی سازمان را اشاره ننموده اید در هر صورت سازمان دولتی بدلیل اینکه قادر نیست که موضوع عدم انجام فرائض را به اثبات برساند لذا نمی تواند به این دلیل شمارا از استخدام محروم کند مگر اینکه شما بدان اقرار نموده باشید لذاتوصیه می گردد ابتدا از طریق سازمان پذیرنده وبا مکاتبه با عالیترین مقام آن سازمان بنحو رسمی واز طریق مسالمت آمیز کار را تا دریافت پاسخ اعم از منفی ویا مثبت پیگیری کنید درصورتی که پاسخ منفی بود قادر به طرح شکایت در دیوان عدالت اداری فقط علیه سازمان دولتی خواهید بود وبه نتیجه نیز خواهید رسید موفق باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید
راه دفاع وجود دارد