مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق شرکت های پانزی

با سلام حدود 15ماه پیش با فریب ومغزشویی واغفال یکی از دوستان عضو شرکت های پانزی(اربیت)شدم سود ماهیانه تا یکسال مرتب واریز میشد بعد از این مدت باتاخیر وحدود دوماه هست که اصلا واریز نکرده ولیدری که من وامثال من رو کشونده به این مخمصه هر ساعت به یک بهانه وقت خری میکنه آیا بعنوان مالباخته میتونم از لیدر شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بستگی به طریقه واریز دارد
بنظر اری قابل شکایت و پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مسی که شما را دعوت کرده و شرکت مربوطه شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله شکایت امکان‌پذیر است و شخص دعوت‌کننده و هم از خود شرکت می‌توانید اقدام به شکایت کنید.