مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام میخواستم بپرسم در صورتی که نفقه حال رو زوج از تاریخ موعدش بگذره (چه دو روز چه بیشتر) و هنوز پرداخت نکرده باشن من باید چکار کنم میتونم حکم جلب ایشان را بگیرم باتوجه به این که ایشان در شورای اختلاف تعهد کردند که سر موقع نفقه اینجانب را بپردازن
باتشکر از پاسخگوییتان

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا باید تقاضای صدور اجراییه به شعبه صادر کننده رای بدهید و بعد از 30 روز درخواست جلب وی را بنمایید.

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

بله چنانچه پرداخت نکنن واجراییه صادرشده باشدازطریق اجرای احکام جلب ایشون را بگیرید