مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه جنسی

سلام وقت بخیر
من به مدت یکماه از نامزدم جدا بودم و الان شرط برگشتم اینه که بیاد بریم پزشکی قانونی بفهمم تو این مدت با کسی رابطه جنسی داشته یاخیر
باوجود اینکه عقد نکردیم امکانش هست که انجام بده پزشکی قانونی همچین کاری رو؟
طرف مقابلم پسر هست
و قطعاً میدونم که اگه من ازش درخواست همچین چیزیو داشته باشم اونم ازمن انتظار داره که ازمایش بشم
یعنی جفتمون از طریق پزشکی قانونی مشخص شه که رابطه جنسی داشتیم یاخیر
ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

سید احسان حسینی

جناب آقای سید احسان حسینی :

سلام برای مرد امکان پذیر نیست
منتهی در زنان تا یک ماه قابل تشخیص می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
خودتان به پزشک متخصص در این حوزه رجوع کنید
لکن
پزشکی قانونی انجام نمی دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پزشکی قانونی چنین مواردی را انجام نمیدهد بهتر است از یک پزشک متخصص در این زمینه غیر از پزشکی قانونی بهره‌مند شوید‌.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام برای خانم ها امکان پذیر است حتی دکتر زنان تشخیص میده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان اینکه دختر بره پیش پزشک متخصص امکانپذیر است ولی برای پسر چنین امکان وجود ندارد و موضوع قابل تشخیص نیست.
ولی اگر دختر رابطه داشته باشد قابل تشخیص است.