مشاوره حقوقی رایگان - پرسش و پاسخ زناشویی

من عاشق یک زن شدم زن بیوه هست تصمیم گرفتم بهاش ازدواج کنم یک درصد ازش شک دارم میخام بدونم نزدیکی با کس دیگه هم داره یانه تا این یک درصد شک هم برطرف بشه مامله یک عمر زندگی هست

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
شک شما بیجاست و به آن اعتنا نکنید . اگر عاشق هستید و قصد ازدواج دارید به تحقیقات محلی اکتفا نمایید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید تحقیق محلی از همسایه ها انجام دهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام تنها راه معاینه فیزیکی توسط پزشک متخصص زنان و زایمان می باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید اول تحقیق و پرس و جو کنید و بعد بااعتماد کامل اقدام کنبد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با شك و شبهه هرگز ازدواج نكنيد

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

قبلا پاسخ داده شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر یک درصد هم شک دارید ازدواج نکنید چون این شک تا سالها با شما خواهد بود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به صرف شک نمی توان درخواست معاینه پزشکی قانونی کرد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

امکان اثبات این مساله متاسفانه وجود ندارد و اگر اطمینان خاطر کامل ندارید صبر کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این موضوع قابل پیگیری نیست فقط میتوانید تحقیق کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
میتوانید از طریق پزشکی معایناتی انجام دهید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام کاربر گرامی سوال شما حقوقی نمی باشد و توصیه می گردد بدوا مشاره پیش از ازدواج برید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

این امر قابل تشخیص نمی باشد در صورت عدم اعتماد اقدامی ننمایید