مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور وراث در تقسیم

با سلام و خسته نباشید. زمین ارثی که برای دو وارث میباشد، یکی از وراث برای تقسیم ارث حضور پیدا نمی‌کند چه باید کرد؟
(نکته زمین در روستا می باشد و سند ندارد)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح نمایید حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد میشود اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت کنید و سپس بر مبنای آن، دادخواست به خواسته تقسیم ترکه را به ثبت برسانید‌.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر احدی از وارثین تقسیم نامه را امضا نکند تقسیمات معتبر نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و سپس دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نمایید تا سهم هر ‌کدام از وراث تعیین گردد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
دادخواست حقوقی در دادگاه مطرح کنید ( تقسم ماترک و در صورت عدم قابلیت تقسیم فروش ملک مشاع). البته توافق کنید بین خودتان کار به فروش نرسه