مشاوره حقوقی رایگان - فروش اموال متوفی

سلام من میخوام چیزی که به اسم پدرم هست رو به فروش برسونم ولی برای فروش باید برادران ناتنی هم باشن نصفش مال ماست نصف اونا
اگر برادران نیان من چه کار میتونم انجام بدم

سوال دوم اگر چیزی که میخوایم بفروشیم مثل خانه یا مثلا زمین باشه تنهایی بدون شکایت نمیشه اقدامی انجام داد فقط حق خودم بفروشم کاری با انها نداشته باشم

پاسخ ها :

یک وکیل

تقسيم و ميزان ارث طبق قانون صورت مي گيرد تقاضاي سهم الارث از شوراي حل اختلاف كنيد اگر اموال زياد است تقسيم تركه رو هم اضافه كنيد
شما نمي توانيد بدون توافق با ساير ورثه در اموال ارثي دخل و تصرف كنيد موضوع سخت و فني نيست در شورا پرونده ثبت كنيد