مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خریدخودرو بدون قولنامه

باسلام خودرویی راخریداری کرده ام بصورت معاوضه یعنی خودرویی که داشته ام راباخودرودیگری معاوضه ومابقی ثمن معامله راهم پرداخت کردم ولی قولنامه ای بین ماردوبدل نشده است چگونه میتوانم دردادگاه ثابت کنم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام مبایعه نامه شفاهی با شهود بدهین و از یک وکیل وکیل کمک بگیرین

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با فیش واریزی وکالت هایی که به یکدیگر دادید و شاهد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
اثبات وقوع عقد شفاهی را مطرح نمایید وبا شاهد و مستندات (مانند انتقال خودرو شما به ان شخص) و..... ادعای خود را ثابت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت اثبات ادعای خود باید شاهد معرفی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید به استناد فیش‌های واریزی، وکالت‌های داده شده و شهادت شهود نسبت به اثبات قرارداد شفاهی خود اقدام کنید.