مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام،
من حدود دوماه پیش تصادف جرحی با عابر پیاده داشتم، خودم به اورژانس و پلیس هم زنگ زدم و طبق کروکی مقصر هستم و اعتراض هم نکردم، مدارک اعم از بیمه و گواهینامه و... همه کامل بودن، الان شخص در دوره درمان هست و منتظر دادگاه هستیم، میخاستم بدونم
1. دادگاه حضوری یا غیابی هست
؟
2.رای دادگاه علاوه بر دیه و جریمه برای سرعتم، شامل حبس نیز میش؟
3.در صورت حبس چقدر زمان برای گذاشتن وثیقه و یا فیش حقوقی دارم تا بازداشت نشوم؟
لطفا راهنماییم کنید، باتشکر

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادگاه حضوری هست و دیه دارد و ازیک وکیل کمک بگیرین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه در گذشته طرح شده است و به آن پاسخ داده شده است.