مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

سلام آیا صلح نامه ای که در بنگاه معاملات ملکی تنظیم شده ارزش قانونی دارد؟ متصالح بعد از فوت مصالح میتواند برای ملک سند رسمی تنظیم کند با صلح نامه ای که در بنگاه تنظیم شده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صلحنامه عادی باشد متصالح باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درحد سند عادی است وبرای رسمی بودن باید در دفتر اسناد تنظیم شود اب گر سابقه ثبتی ندارد تنفیذ صلحنامه هعادی را از طریق دادگاه بخواهید اگر مایل باشید می توانید تنظیم دادخواست انرا ه وکیل بسپارید از طریق همین سامانه رزرو مشاوره ودرحخواست دهیدتا برای شما انجام دهم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر شرایط آن درست تنظیم شده باشد معتبر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
صلح نامه عادی معتبر است ولی ابتدا باید در دادگاه صلح نامه عادی اثبات گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله معتبراست ولی باید طرح دعوای اثبات عقد و الزام به تنظیم سند کنید