مشاوره حقوقی رایگان - تعویض گذرنامه

با سلام من در ترکیه هستم و اقامت موقت دارم میخواستم بپرسم اگر بخواهم با پایان تاریخ انقضای گذرنامه ام در کنسولگری اقدام به تعویض نمایم و از طرفی هم در ایران محکومیت مالی و کیفری داشته باشم ایا مشکلی برایم پیش میاید یا خیر ممنونم از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

الیاس نظری نجف آبادی

جناب آقای الیاس نظری نجف آبادی:

سلام اگه حکم به ممنوع الخروجی شما داده شده باشد احتمال اینکه اینکه برای تعویض مشکل پیدا کنید هست