مشاوره حقوقی رایگان - گذرنامه

سلام, من دختری 20ساله هستم, میخواستم بدونم برای گرفتن گذرنامه و سپس خروج از کشور باید اجازه پدر را داشته باشم یا خیر ؛ میتونم خودم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برابر ضوابط فعلی بنظر می رسد نیازی به اخذ مجوز نباشد لذا با مراجعه به دفاتر پلیس به اضافه 10 اطلاعات دقیق را جویا شوید . موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سلام
پرسشگر ارجمند
دختر بالای 18 سال جهت اخذ پاسپورت و حتی خروج از کشور نیاز به اجازه ولی ندارد، زیرا، مطابق مفهوم ماده 18 از قانون گذرنامه و اصل اباحه افراد بالای 18 سال مجرد و رشید جهت دریافت گذرنامه نیاز به رضایت ولی ندارند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر طبق قانون اجازه ولی لازم نیست
طبق قانون ، دختر‌ با سن 18 سال تمام و فاقد همسر جهت خروج از کشور نیاز به اجازه پدر یا جد پدری ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دختر مجرد و بالای 18 سال نیاز به اجازه شخصی ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر شخصا قابل اقدام است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نیازی نیست
به دفاتر پلیس بعلاوه 10 مراجعه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بسته به قوانین کشور شما، شاید نیاز به امضای قیم برای سفر به خارج از کشور داشته باشید. برای اطمینان از این موضوع، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید و از قوانین مربوط به سفر به خارج در کشور خود آگاه شوید. همچنین، بهتر است با پدربزرگتان درباره این مسئله صحبت کنید و سعی کنید راه حلی برای حل این مشکل پیدا کنید.