مشاوره حقوقی رایگان - تعویض گذرنامه ممنوع الخروج شده

با سلام ایا شخصی که در حال حاضر خارج از ایران زندگی میکنه ولی بعد از خروج از ایران ممنوع الخروج شده اگر از طریقه کنسولگریه کشوری که در ان اقامت دارد اقدام به تعویضه پاسپورت بکند ایا به این شخص گذرنامه میدن یا خیر و اگر خیر چه اقدامی میکنند ممنونم ازتون.

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
پاسپورت به شما داده نمیشود و باید علت ممنوع الخروجی را رفع نمایید.

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام ممنوع الخروجی فقط در داخل کشور ثبت میسه اگ بتونید پاس خود را در کشور دیگه تعویض کنید مشکل دیگری نخواهید داشت