مشاوره حقوقی رایگان - متواری شدن پس از تصادف

سلام. من چند روز پیش با یک ماشین تصادف کردم و به علت ترس متواری شدم. تصادف فقط خسارت مالی داشته. من ماشین خودم درست کردم. طرف به من بعد از چند روز زنگ زده. میخام بدونم اگه ماشینش رو درست کرده باشه باز میتونم از بیمه استفاده کنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

با سلام؛
اگر هنگام بروز تصادف طرفین به توافق برسند و میزان خسارت آن زیر 3 میلیون تومان باشد لازم به کشیدن کروکی و گزارش پلیس نیست و دو طرف می‌توانند با هماهنگی یکدیگر به مراکز پرداخت خسارت بیمه مراجعه و خسارت خود را دریافت کنند. باید به خاطر داشته باشید اگر قصد حل کردن مشکل به این روش را دارید طبق قوانین بیمه، خودرو مقصر و زیاندیده نباید تعمیر شده باشند ضمن آنکه برای دریافت خسارت، حضور دوطرف یعنی زیاندیده و مقصر الزامی است. این نکته را نیز باید در نظر داشته باشید که اگر با شخصی تصادف کرده‌اید و او مقصر حادثه است باید به شرکت پرداخت خسارت بیمه‌نامه فرد مقصر مراجعه کنید.