مشاوره حقوقی رایگان - رد منزل معرفی شده برای الزام به تمیکن

باسلام و احترام
وقت بخیر
منزلی که برای الزام به تمکین معرفی کرده بودم توسط کارشناس تایید نشد. آیا میتوانم قبل از رای قاضی به عدم تمکین منزل دیگری معرفی کنم؟ اگر آری چند روز فرصت دارم؟
قاضی دیگری گفت دادخواست را مسترد کن تا زمانی که شرایط داشتی دادخواست بده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.
با ارسال لایحه به قاضی اعلام کنید که حاضر هستید منزل دیگری را معرفی کنید سپس حضورا موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید لایحه ارسال کنید اما قبول آن بسته به نظر کارشناس و قاضی است

مهدي  رحيمي فتحكوهي

جناب آقای مهدي رحيمي فتحكوهي :

قبل از صدور رای اگر مسکن دیگری معرفی کنی ممکنه قاضی قبول کنه

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
مطابق نظر قاضی عمل نمایید .

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، اگر امکان معرفی فوری منزل دیگری ندارید بهترین کار استرداد دادخواست است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

باقاضی شعبه صحبت وسریعا منزل معرفی کنید یا
بهتراست دادخواست رامسترد ومجددا باتهیه منزل مناسب ثبت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر آری مسترد کنید اگر ختم دادرسی اعلام نشده است.