مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با سلام
همسرم حدود 21 ماه هست منزل مشترک را ترک کرده و بچه رو با خود برده در اولین پرونده الزام به تمکین بدوی بنفع من و تجدید نظر بنفع همسرم رای صادر شد چون ایشان به دروغ گفتن صاحبخانه منو اذیت میکرده و مجددا درخواست الزام به تمکین دیگری زدم اما بعلت انصراف از شغلم به روستای زادگاه خود و همسرم نقل مکان کردم و کارشناس اومده و وسایل خونه رو تایید کرده اما گفته منزل در شان زوجه نیست چون در کودکی چن سالی ساکن شهر بوده و همسرم خیلی سیاه نمایی و مظلوم نمایی میکنه و کارشناس تحت تاثیر قرار میگیره و چون محیط کوچک هست به زیان من تموم میشه همیشه تو دادگاه میگه برمیگردم اما برنمیگرده حکم جلب سیار منو تو مهریه گرفته و نفقه خودش رد شده و نفقه بچه رو میگیره چیکار میشه کرد که کارشناس 3 نفره خونه رو تایید کنه؟راهی بین نظریه کارشناس تک نفره تا درخواست 3 نفره وجود داره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید شرایط را فراهم نمایید
نظر کارشناس ملاک است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به نظر کارشناس اول اعتراض کنید تا به سه نفره ارجاع شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالا تغییر کند . میتوانید درخواست دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اعتراض بزنید به هرروی منزل باید درشان زوجه باشد منزلی در خور اجاراه نمایید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

اگر به رای کارشناس یک نفره اعتراض دارید بایستی به کارشناسی 3نفره مراجعه کنید

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام تمام مواردی که بیان کردید بسته به نظر کارشناس دارد

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام. اگروضعیت منزل مناسب نباشد ، طبیعی است که کارشناس اقدام به تایید آن ننماید. پس مهمترین اصل ، تهیه ی منزل مناسب است . چون ملاک برای دادگاه ، اظهارنظر کارشناس است . اگر مطمئنید که منزل ، شرایط مناسبی دارد ، اقدام به اعتراض در خصوص نظریه ی کارشناس و تقاضای ارجاع به هیات سه نفره را نمایید ، در غیراینصورت اعتراض فایده ندارد و بهتر است به فکر تهیه ی منزلی مناسب تر باشید . موفق باشید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای مهریه دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نمایید

و برای الزام به تمکین هم شما باید خانه مستقل و در شأن زوجه
تهیه نمایید