مشاوره حقوقی رایگان - چک امانت

باسلام،من بکسی یک برگ چک24 تومنی سالها پیش امانت دادم اونم رفت با شریکش یه ماشین شرایطی برداشت و چک داخل قرارداد نوشتن و ماشین اون برد و صاحب ماشین چک برگه زد و از طریق اجرائیه ثبت حسابم بستن،در مذاکره با کسی که چکم برگه زده متوجه شدم سر اونم کلاه گذاشتن و بقیه پولشم ندادن و با کمک بنگاه دار ماشین کامل با مدارک صاحاب شدن اما اون مدرکی دستش نبوده بجز همین چک من
و بالاخره براش توضیح دادم و مبلغی توافق کردیم و 20 بهش دادم و لاشه چک از ثبت گرفتم و حسابام درست کردم، الان چطور میتونم از اون شخص که پشت چکم دوتا امضا کرده و ماشین خریده شکایت حقوقی کنم،( برای شکایت کیفری هم از لحاظ مرور زمان که5 سال گذشته و هم نبود شاهد دستم خالیه نمیتونم کیفری شاکی بشم) لازمه که بگم هیچ بدهی به اون فرد نداشتم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به توضیحات ارائه شده به نظر می‌رسد که امکان‌پذیر نباشد.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید