مشاوره حقوقی رایگان - بیماری واگیردار hpv یا زگیل تناسلی

با سلام و ادب
من و همسرم هر دو ازدواج دومی هستیم. ایشون مبتلا به بیماری مقاربتی HPV هستند که قابل درمان هم نیست. ایشون این بیماری را از من پنهان کردند. خودم متوجه ضایعاتی در ناحیه مقعدشان شدم که وقتی پرسیدم گفتند از همسر سابقم این بیماری را گرفتم.آزمایشان بدو ازدواج هم که این بیماری را مشخص نمی کنند مگر با آزمایش تخصصی. بخاطر کوچک بودن محل زندگی و حفظ آبرو سکوت کردم. پس از پنج ماه از زندگی مشترک، شروع به بد رسمی نمودند. به منزل پدرشان رفتند. مهریه شان را به اجرا گذاشتند. الان یکسال و سه ماه از تاریخ ازدواجمون گذشته. الان که ایشون هیچ چیز حتی آبروی خودشون براشون مهم نیست لطفاً راهنمایی بفرمایید چگونه می توان احقاق حق کنم اکنون که سلامتی بنده به خطر افتاده و زندگیم خراب شده و ایشون دنبال مطامع مالی خودشان بودند نه زندگی. قصد ادامه زندگی با ایشون را ندارم به علت عسر و حرج در روابط جنسی. ضمنن میخوام کس دیگری از ایشون متضرر نشه.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
در خصوص مهریه، باید بپردازید و هیچ یک از این ادعاها نافی مطالبه مهریه از سوی زوجه نیست.
ولیکن این ادعای شما در صورت اثبات علاوه بر ایجاد عسر و حرج می توانید با ارجاع به پزشکی قانونی مطالبه خسارت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است در حال حاضر و با توجه به شرایط صحبت شده از مشاورین خانواده کمک بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بیماری فوق از بیماری‌هایی نیست که مسقط پرداخت مهریه باشد
می‌توانید با اثبات موضوع و اثبات عسر و حرج از ایشان مطالبه ضررو زیان نمایید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.کلیه ی حقوقات مالی به همسرشماتعلق میگیرد.میتوانیدبه این استنادوعسروحرج درخواست طلاق بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه در هر حال به زوجه تعلق می‌گیرد. از سوی دیگر بابت بیماری که ایشان دارند و خسارتی که از این جهت به شما وارد شده است از باب تسبیب زمانی علت و معلول توسط پزشک کارشناس معلوم شود می‌توانید مطالبه خسارت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای طلاق باید حقوق مالی ایشان را پرداخت کنید.مهریه در هر حال قابل مطالبه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی پرونده پزشکی دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در هر حال مهریه زوجه باید پرداخت شود و کاری در این مورد نمی توانید انجام دهید.
شما می توانید درخواست طلاق بدهید و اگر توانایی پرداخت مهریه به صورت یکجا را ندارید درخواست اعسار بدهید.
بابت بیماری ایشان چون خودتان ابتدا از موضوع خبر داشتید بعید است بتوانید شکایتی مطرح کنید مگر اینکه ایشان عمدا بیماری را از شما پنهان کرده باشد و باعث انتقال به شما شده باشد.