مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام. اسفندماه مهریمو اجرا گذاشتم ودرخواست توقیف بورس ازطریق دادگاه ثبت کردم دقیقا6اسفندتامین خواسته وبرج 3مهریه رای اومدجلسه اعسارهم قاضی مبلغی که توبورسش بوداعلام کرداماخیلی طول کشید تانامه استعلام وتوقیف به سازمان اوراق بهادار بهم دادن تازه پست کردم سوالم اینه که مطمئن بودم بورس پول داشته اماازمبلغ دقیقش خبرندارم واینکه اگرتواین مدت فروخته باشه مجرم نیست؟مشخص میشه تواستعلام؟واگرباشه دادگاه ازش پس میگیره؟تشکر

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام از زمان توقیف برای شماست قبلش توقیف میتونه بفروشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
قبل توقیف دشوار است مگر معامله به قصد قرار از دین حقوقی دادخواست دهیم

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پس از صدور قرار تامین خواسته و قبل از توقیف کامل و بلوکه کردن حساب نزد کارگزار می‌تواند خرید و فروش و برداشت واریز از حساب انجام دهد و پس از توقیف آن دیگر امکان برداشت و واریز وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر بعد از حکم قطعی مهریه اقدام به انتقال کرده باشد طبق رای وحدت رویه مجرم است و آن انتقال نیز باطل خواهد بود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر بعد از حکم قطعی فروخته باشد فرار از دین است.البته تامین خواسته برای این است که مال قبل از صدور حکم توقیف شود و امکان جابجایی نباشد‌

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بعد از توقیف اموال انتقال دهد صوری و به قصد فرار از دین است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی و قبل از توقیف هم می تواند مشمول فرار از دین شود.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر در بورس در زمان محکومیت قطعی داشته و انتقال داده باشد جرم است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله اگر بعد مطالبه مهریه فروخته باشد میتوانید شکایت کنید‌
و قاضی به وجه آن محکوم میکند