مشاوره حقوقی رایگان - صدور دستور تخلیه و پلمب قبل از واریز ودیعه توسط موجر

سلام وعرض خسته نباشید وتشکرفراوان ازبابت کمک به مشکلات ما مردم
شورای حل اختلاف در غفلت وبی خبری بنده (مستاجر)هم دستورتخلیه وقفل خانه
آنهم بدون اینکه پول پیش بنده رابه حساب دادگستری واریزکنن.ودرعرض دو روز بنده را وادار به ریختن اثاث منزلم به خیابان شد وچون حدودا یک دهم از وسایل درعین مستاجره برای گرفتن پول پیشم گذاشته بودم اونها را هم نمیدونم کجا بردن.
[ الان خاستم بپرسم چون موجربه هیج وجه حاضر به پرداخت ودیعه نیست آیا من از موجر شکایت کنم یا قاضی شورای حل اختلاف؟؟]
درضمن من وقتی مامور آمده بود خانه را قفل وپلمپ کند از جریان شکایت مطلع شدم وازمامور واکثرکارمندان شورای حل اختلاف که می‌پرسیدم پس پول پیش من چی خاهد شد همگی در کنار موجر می‌گفتند پولت در حساب دادگاه هست که بعد تخلیه میتونی بگیری.
بعد تخلیه میگن به ما مربوط نیست برو از موجر خواهش وتمنا بکن وبگیر.((90میلیون هست)).

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید این موضوع رسیدگی شود چرا که برای درخواست تخلیه می‌بایست مبلغ قرض الحسنه به حساب دادگستری واریز شود

اما در خصوص وسایل حتماً برای شما امین اموال در نظر گرفته شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اقدام قضات و دادورزها تخلف بوده و قابل پیگیری است از طریق دادگاه انتظامی قضات
دادخواست مطالبه وجه ودیعه و وجه التزام روزانه موجود در قرارداد اجاره را ثبت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شورای حل اختلاف آشکارا حقوق شما را تضییع کرده است هیئت نظارت بر تخلفات شورا مرجعی است که شما میتوانید علیه شورا اقدام به شکایت کنید چرا که شورا موظف بود قبل از تخلیه اولا ابتدا شما را در قالب ابلاغیه آگاه کند ثانیا مبلغ ودیعه را بایستی موجر در حساب دادگستری واریز می‌نمود حالیه شما بایستی دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه مبنی بر مطالبه ودیعه و همچنین خسارت دیرکرد را اگر در قرارداد پیش‌بینی شده باشد را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید به شعبه شورا حل اختلاف مراجعه نمایید
و مبلغ ودیعه به حساب صندوق دادگستری واریز شده است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر تخلفات شوا به این فاحشی باشد میتوانید از قاضی شورا شکایت انتظامی کنید چراکه یک برای تخلیه بشما اطلاع میدهند و یک فرصت کوتاه در نظر میگیرند دوم قبل از تخلیه مبلغ ودیعه بابستی بحساب دادگستری واریز گردد
لذا پس از اطمینان از عدم واریز وجه شکایت انتظامی و دادخواست مطالبه مبلغ ودیعه دهید