مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجره

سلام
(حکم) تخلیه مستاجر صادر شده برای دریافت (دستور )تخلیه بایستی به چه صورت و چه مراحلی عمل کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید مبلغ ودیعه را موجر به صندوق شورا تودیع نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق واحد اجرای احکام باید پیگیری شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر مستاجر نسبت به حکم صادره اعتراض نکند یا اعتراض وی پذیرفته نشود یا در صورت رسیدگی به اعتراض، حکم دادگاه بدوی صحیح اعلام گردد به مدت ده روز فرصت دارد تا ملک مورد نظر را تخلیه نماید در غیر این صورت اجرائیات وارد عمل شده و نسبت به تخلیه حکم مبادرت می کنند. لازم به ذکر است که برای اجرایی شدن حکم تخلیه باید پول پیش خانه به مستاجر پرداخت شده باشد یا در صندوق دادگستری تودیع شده باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید پول پیش خانه به مستاجر پرداخت شده باشد یا در صندوق دادگستری تودیع شده باشد.در ضمن باید حکم مورد نظر قطعی و شما درخواست صدور اجراییه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست صدور اجرائیه بدهید و از طریق اجرای احکام نسبت به تخلیه ملک اقدام کنید.
بعد از ارسال پرونده به اجرای احکام از طریق مامور کلانتری اخطاریه ارسال می شود اگر توجه نکرد با حضور مامور کلانتری تخلیه انجام می شود و اگر مستأجر همکاری نکند با کلید ساز و نماینده دادستان درب باز می شود و تخلیه انجام می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست تخلیه فوری به شورای حل اختلاف دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با اجاره ی نامه ای که در دونسخه باشد و به امضای دو گواه رسیده باشد از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست صدور دستور تخلیه بدهید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام باید پول پیش خانه به مستاجر پرداخت شده باشد یا در صندوق دادگستری تودیع شده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از قطعی شدن حکم ، درخواست اجرای ‌حکم را مطرح نمایید تا اجراییه صادر و ابلاغ گردد و بعد باید تمام مبلغ رهن خانه را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کتبا تقاضای اجرای حکم را دستور را نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر تخلیه صادر شده پرونده به احرای احکام ارسال وحکم اجرا میگردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر ده روز از اجرائیه گذشته و مستاجر اعتراض نکرده یا اعتراض او مورد موافقت واقع نشده است مبلغ ودیعه را به صندوق دادگستری واریز نمایید و اقدام به تخلیه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه جهت ارسال پرونده به اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تخلیه مستاجر به دو شکل است یا شرایط دستور تخلیه را دارید که از شورا اقدام میکنید و یا شرایط لازم رانداشتیدوازدادگاه حکم تخلیه گرفته ای که درآنصورت قابل تجدیدنظروسپس اجرای حکم است وقدری زمانبر

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید به اجرای احکام مراجعه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اگر مستاجر نسبت به حکم صادره اعتراض نکند

یا در صورت رسیدگی به اعتراض، حکم دادگاه بدوی صحیح اعلام گردد

به مدت ده روز فرصت دارد تا ملک مورد نظر را تخلیه نماید

در غیر این صورت اجرائیات نسبت به تخلیه حکم مبادرت می کنند.

لذا برای اجرایی شدن حکم تخلیه باید پول پیش خانه به مستاجر پرداخت شده

باشد یا در صندوق دادگستری تودیع شده باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به واحد اجرای احکام مراجعه نمایید دستور تخلیه شرایطش متفاوت است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورت قطعیت حکم به واحداجرای احکام مراجعه ومبلغ ودیعه رابه حساب صندوق دادگستری واریزنماییدوباماموراجراجهت تخلیه به محل مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام به اجرای احکام شعبه مورد نظر مراجعه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تقاضای صدور اجراییه بدهید و به اجرای احکام مراجعه کنید