مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه

سلام عرض ادب بنده موجر هستم با مستاجر قرارداد دارم بابت 10 ماه کرایه عقب افتاده از مستاجر به دادگاه بابت اجور معوقه و تخلیه عین مستاجر باتوجه به عدم پرداخت اجاره شکایت کردم الان قراردادم یک ماه مونده تا اتمام و هنوز وقت رسیدگی دادگاه نشده ایا میتونم با توجه به ثبت شکایت اجور معوقه از دادگاه، بعد از اتمام قرارداد از شورا در خواست دستور تخلیه بکنم تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بعد از اتمام قرارداد میتوانید دستور تخلیه بگیریذ

پرسشگر :

سلام عرض ادب ممنون از پاسخگویی شما بنده امروز شورای حل اختلاف فردیس بودم باتوجه به اینکه خودم مستتجر هستم و قراردادم تمام شده رییس شورا گفتن با توجه به مصوبه کرونا و بخش نامه سال 1401 مبنی بر اینکه قرار دادها باید تمدید بشه شما فقط میتونید از شورا درخواست حکم تخلیه بکنید و نسبت به دادگاه زودتر کارتون راه میوفته ولی فعلا جلو دستور تخلیه با توجه به بخشنامه که به بنده نشون داد فعلا اجرا نمیشه ایا صحت داره همچین موضوعی ؟تشکر

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله بعد از اتمام قرارداد اجاره می توانید از شورا دستور تخلیه فوری بخواهید. ولیکن اجاره نامه باید 2 تا امضا به عنوان شهود داشته باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله شما باید دادخواست تخلیه بدهید.
و قانون قابل اجراست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست دستور ‌تخلیه
فوری در شورا مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

درخواست تخلیه بعد از پایان قرارداد.مگر چنین موردی در قرارداد بابت تخلیه قید شده باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید اقدام کنید
مصوبه کرونا با توجه به اتمام ان قابلیت اجرا ندارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
دستور تخلیه منوط به انقضای مدت اجاره و سپردن ودیعه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام بله بعد از اتمام مدت می توانید تقاضای تخلیه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ شما بر مبنای قرارداد منعقد شده می‌توانید نسبت به تخلیه اقدام کنید اما با توجه به اینکه این دو دعوا با یکدیگر در ارتباط هستند احتمال تجمیع دعاوی و رسیدگی توامان وجود دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همانطور که گفته شد بله؛ شما بر مبنای قرارداد منعقد شده می‌توانید نسبت به تخلیه اقدام کنید اما با توجه به اینکه این دو دعوا با یکدیگر در ارتباط هستند احتمال تجمیع دعاوی و رسیدگی توامان وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست دستور تخلیه
فوری اقامه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام، در صورتی که قرارداد شما با مستأجر به پایان رسیده و از طرفی شما شکایت خود را در دادگاه ثبت کرده‌اید، می‌توانید پس از صدور حکم دادگاه درخواست تخلیه از مستأجر را داشته باشید. با این حال، در صورتی که زمان تحویل ملک به مستأجر برای شما مهم است، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید و راهکارهای مناسبی را پیشنهاد بگیرید. همچنین، در صورتی که مستأجر در دادگاه به دلیل عدم پرداخت اجاره محکوم شود، شما می‌توانید با توجه به حکم دادگاه، از شورای شهر و یا دادگاه درخواست تخلیه کنید.

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
چنانچه قرارداد شما حائز شرایط قانونی از جمله امضا دو شاهد باشد می توانید درخواست دستور تخلیه بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به محض انقضای قرارداد می توانید تخلیه مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته به این پرسش به شکل تفصیلی پاسخ داده شده است.