مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض و ابطال رای تشخیص موات هییت واگذاری 7نفره

باسلام. زمین زراعی اینجانب در سال 74 برابر رای تشخیص موات هیئت 7نفره امور اراضی موات اعلام شده و بواسطه موات شدن سند مالکیت بنام دولت به نمایندگی جهاد کشاورزی صادر شده، وفق قانون اعتراض و ابطال رای موات در دادگاه محل وقوع ملک دادخواست ارایه دادم که عدم صلاحیت خورده در صلاحیت شعبه ویژه مستقر در مرکز استان که مستند قاضی هم تبصره یک ماده 9 افزایش بهره وری میباشد. این ماده هم بیشتر راجع به زمین ملی توضیح داده. میخواستم ببینم برابر این ماده واقعا باید در مرکز رسیدگی بشه و یا دادگاه محل وقوع ملک؟؟؟ لطفا مستند قانونیش هم اعلام فرمایید. و ضمنا مهلت اعتراضی هم برای خواسته مذکور اعتراض و ابطال رای موات وجود دارد و یا اینکه فاقد مهلت میباشد؟ همچنین رای موات با تشخیص موات فرقی هم داره یا خیر؟ تشکر

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

بله باید در همین شعبه رسیدگی بشه اگر ماده را درست مطالعه بفرمایید متوجه میشید