مشاوره حقوقی رایگان - آتش سوزی

مستاجرم و خانه به واسطه بی توجهی مالک نوسان برق داشته و این موضوع را چندین بار با صاحب خانه مطرح کردم ... پیگیری نکردن تا خانه آتش گرفت و الان از مخارج خانه شانه خالی کردن و میگویند میل خودته میخوای بشین نمیخوای بلند شو ...
وسایل شخصی من در اتش سوزی سوخته

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا تامین دلیل انجام دهید
سپس ادله جمع آوری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید موضوع کارشناسی شود و بر اساس آن اعلام شکایت کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام امکان پیگیری و مطالبه جبران خسارت وجود دارد. پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید.
میتوانید با درخواست مشاوره تلفنی و ارائه جزییات موضوع را از مسیر قانونی و درست پیش ببرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بتوانید قصور وی را اثبات کنید مطابق قواعد عام مسولیت مدنی و قاعده لاضرر خسارات قابل مطالبه است
تامین دلیل شود و دادخواست تخصصی تنظیم گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تامین دلیل کنید با از گزارش اتش نشانی استفاده کنید وقصور موجر در عدم تعمیر سیم کشی را اثبات کنید میتوانید از ایشان خسارت مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس میزان خسارت را مشخص کند سپس طبق نظر کارشناس می توانید از مقصر خسارت خود را مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا شکایت نمایید تا
مقصر و میزان تقصیر توسط کارشناس رسمی مشخص گردد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در اسرع وقت نسبت به ثبت دادخواست به خواسته تامین دلیل در دفتر خدمات قضایی اقدام کنید تا نحوه خسارت، میزان خسارت و عامل آن مشخص شود و بر مبنای نظریه کارشناس رسمی دادگستری، اقدام به ثبت دادخواست به خواسته مطالبه خسارت از باب تسبیب کنید.