مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن فرزند پسر از خانه

با سلام.آیا پدر میتواند فرزند پسر خود را که شرایط برخورداری تعلق گرفتن نفقه را ندارد ولی به پسرش دیون دارد و بابت سهمش از مهریه مادر فوت شده اش بهش بدهکار هست از خانه اش بیرون کند؟

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
پدر جز در موارد استثنایی تکلیفی نسبت به ادای نفقه فرزند پسری که به سن رشد رسیده نخواهد داشت ، و چنانچه بتوانید استحقاق خود ،در دریافت نفقه را اثبات کنید ، پدر حتی در صورت بدهکار نبودن به فرزند، مکلف به پرداخت نفقه میگردد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام شرایط باید به طور کامل بررسی شود، علی ایحال بله میتواند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله این دو مورد جدا از یکدیگر است پسر می‌بایست حق خود را مطالبه نماید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ربطی بهم ندارد پسر میتواند دادنواست مطالبه وجه دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پسر به سن قانونی رسیده باشد پدر وظیفه ای ندارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مسکن نیز جزء نفقه محسوب می‌شود و به همین دلیل پدر می‌تواند شما را از خانه خود بیرون کند. در مورد مهریه که یک بحث علیحده است نیز بایستی گفت که نسبت به این دین پدر می‌توانید دادخواست جداگانه مربوطه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.