مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

سلام همسایه ما پسری 29 ساله هست و پس از کتک خوردن های بسیاری از پدرش
دچار مشکلات روان شده و نامه پزشکی هم دارد الان هم در حال حاضر شب ها در وانت پیکان بنده میخوابد و از خانه رانده شده و البته پدرش هم وضع مالی مناسبی دارد.
آیا می‌تواند شکایت کند؟؟
و ادعای ارث کند؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

باسلام پدر ایشان در قید حیات است و مطالبه ارث بعد از فوت امکان پذیر است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .ادعای ارث داشتن منتفی است چون پدر درقید حیات هستند سن29سال هم سن رشد وعلنا در امور خود مستقل هستند ولی اگر در وضعیتی هستند که محجور محسوب می شوند می توان به دایره سرپرستی دادسراگزارش داد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ادعای ارث خیر ولی اگر شرایط نفقه اقارب را داشته باشد میتواند مطالبه نفقه کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص ضرب و جرح دیه و سایر آسیب هایی که ایشان متحمل شدند می‌توانند شکایت کنند در مورد ارث خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی تواند، جوان 29 ساله خودش می تواند کار کند و هزینه های زندگی خود را تأمین کند.