مشاوره حقوقی رایگان - دخالت در روند پرونده

باسلام. برای تحقیق محلی پرونده از دادسرا فرستاده شده به کلانتری ولی پدرشوهرم رفته خودشو با عنوان یکی از مسئولین شهر معرفی کرده و باعث شد صورتجلسه کنن پرونده رو بفرستن به دادسرا و به منم گفتن شکایت اشتباه بوده خانوم !!! بعد به گفته مامور کلانتری پدرشوهرم پرونده رو هم خونده ! سوالم اینه ایا بجز شاکی و متشاکی و وکیل هاشون کسی حق داره پرونده رو ببینه؟؟ می تونم از ایشون شکایت کنم تحت عنوان استفاده از عناوین جعلی برای جلب اعتماد دیگران؟ دخالت بیجا در پرونده ؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

سلام قابل شکایت هست ولی اثباتش به این یادگی نیست.مثلا چطور اثبات میکنید که رییس کلانتری تخلف کرده؟