مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به جرح زیر سال

سلام پسرم 4سالشه توی محله ماشین با سرعت بهش زد که نی بزرگ و کوچک پا شکست میگن که زیر 7 سال 50 درصد دیه تعلق میگیره، بنده اعتراض کردم برای کارشناس سه نفر لطف میکنید راهنمایی بفرمایید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه اعتراض کرده اید باید منتظر نظرات کارشناسان باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض خود را پیگیری کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بین کودک و بزرگسال هیچ تفاوتی نیست
منتظر نظر هیئت سه نفره باشید اگر کم بود باز هم میتوانید اعتراض کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام امکان اظهارنظر دقیق بعد از بررسی کروکی اولیه و دسترسی به اطلاعات بیشتر مسیر خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
50 درصد راننده و 50 درصد والدین به علت عدم مواظبت و کوتاهی
، مقصر و مسئولیت خواهند داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
منتظر نظریه هیئت سه نفره بمانید تا نتیجه معلوم شود اگر باز هم اعتراض داشتید دوباره اقدام به اعتراض کنید.