مشاوره حقوقی رایگان - سرنشین تصادف

سلام وقت بخیر من تقریبا دو ماه پیش تصادف کردم که مسافر ی پژو بودم ک با ی نیسان تصادف کرد پژو مقصر بوده و موقعه ای که من را ب بیمارستان بردن راننده‌ای سازش کردن وکروکی سازشی ترسیم شده ولی تو گزارش پاسگاه بوده که من سرنشین ومصدوم شدم الان لگن و دستم شکسته . تقاضای کارشناس سه نفره دادم ولی راننده همکاری نمیکند ک بیاد سر صحنه تصادف چون خودش فرمانده پاسگاه است باید چکار کنم. تشکر

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، شکایت خود را علیه مقصر پیگیری بفرمایید بدون حضور ایشان نیز رسیدگی ادامه خواهد یافت. پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از طریق دادسرا ب سه نفره ارجاع بشود مجبورست بیاید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که مقصر حادثه و مشتکی‌عنه در خصوص اجرای قرار کارشناسی همکاری نکند کارشناسان بدون حضور وی اقدام به ارائه نظریه کارشناسی خواهند کرد و در نهایت حکم دادگاه بر اساس نظریه کارشناسی، به شکل حضوری یا به شکل غیابی صادر خواهد شد‌.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

از طریق دادسرا اقدام کنید. دادسرا ابلاغ کرده و باید بیاید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود مراتب به قاضی رسیدگی کننده اعلام کنید