مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری اجاره نامه

سلام
من دهم اذر یه خونه خریدم از یه دلال، دلاله گفت من تازه خریدم و مستاجره که دوستمه اول برج با صابخونه قبلی تمدید کرده، اجاره نامه را موقع خرید خونه به من نشون ندادند هر چند من گفتم اگه تمدید شده باشه تابع قانون هستم. بعد از تنظیم سند به اسرار مستاجر اجاره نامه را اورد البته تمامی تاریخ ها دستکاری شده بود ، حدس میزدم اجاره نامه تمدید نشده باشه اما نه انقد تابلو و دلاله بعد تاریخ فروش خونه با من با مستاجره تمدید کرده و تاریخ اجاره نامه را به تاریخ روز فروش من تغییر داده که کاملا مشخصه تاریخ ها خط خوردگی دارن، من به مستاجر گفتم این فاقد اعتباره، و به بنگاه مشاور املاک هم گفتم البته از بنگاه دیدش و گواهی دستی گرفتم که اجاره نامه مستاجر دستکاری شده و اعتبار نداره، فقط من هیچ کپی و .. از اجاره نامه دستکاری شده ندارم، گفتم که شکایت میکنم و.. من خب یک شاهد دارم بنگاه که گواهی هم بهم داد، الان چطور میتونم مستاجر را از خونه بندازم بیرون؟ چکار کنم. لطفا جواب بدید

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

شما بعنوان مالک حق طرح شکایت علیه متصرف رو دارید.حالا اگر متصرف مدعی هست که خونه رو اجاره کرده بایستی اجاره نامه معتبر قبل از تاریخ فولنامه شما ارایه کند.در غیر اینصورت حق طرح شکایت انتقال مال غیر هم علیه فروشنده که بدون اجازه منزل رو بعد قولنامه شما اجاره داده محفوظ است