مشاوره حقوقی رایگان - مشکل ثبت وکیل سرپرست و محل کارآموزی

با سلام و احترام و تشکر از وکلای محترم
اینجانب در آزمون وکالت قبول شدم و در حال ثبت مراحل کارآموزی هستم
وکیل سرپرست هم انتخاب شده ولی برای ثبت در سامانه مشکل دارم که باید محل وکیل سرپرست وبرای خودم مالک ثبت کنم
یا اجاری ثبت کنم چون وکیل سرپرست گفت اگر اجاری ثبت کنید باید پول به ایشان هر ماه واریز کنیم ؟؟؟
ممنون میشم رهنمایی بفرمائید و توضیح بدید چه فرقی داره یا اصول کار باید به چه صورت باشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به کانون مربوطه رجوع کنید اگر عضو کانون وکلای دادگستری هستید
اگر عضو مرکز مشاوران هستید باید به این نهاد رجوع شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کانون وکلا موضوع را پیگیری کنید.

مریم جلالی

سرکار خانم مریم جلالی :

سلام وقتتون بخیر قانونا باید آدرس وکیل سرپرست رو اعلام کنید خیر نیازی به پول واریز کردن نیست