مشاوره حقوقی رایگان - سلام میخواستم بدونم چرا شکوائیه ما برگشت خورد

ما شکایت داشتیم ولی شکایت برگشت خورده با متن زیر لطفا راهنمایی کنید
شکوائیه در زمان .... از مجتمع دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان.... به دلیل (بسمه تعالی_دادسرا صالح می باشد ) برگشت داده شد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید
باید دید علت عدم برگشت چیست شاید مجتمع دیگری صالح است و به آن مرجع باید ارسال گردد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. شکوائیه جهت رسیدگی به دادسرا ارجاع شده و ابلاغات آتی از طریق سامانه ثنا با شما انجام میگردد.