مشاوره حقوقی رایگان - دانلود رایگان کتب در فضای مجازی

سلام و وقت بخیر
معمولا در صفحه اول کتابها با این عبارت مواجه می‌شویم: «کلیه حقوق این اثر برای ناشر محفوظ است و هیچ شخص حقیقی یا حقوقی حق چاپ و برداشت تمام یا قسمتی از اثر را به صورت چاپ، فتوکپی، جزوه و حتی دست‌ نویس ندارد.»
با توجه به این موضوع، آیا دانلود فایلِ pdf این کتابها که به صورت رایگان و بدون اجازه مولف در فضای مجازی قرار میگیرند غیر قانونی است؟!
آیا این نوع استفاده با ماده 11 از فصل دوم قانون حمایت از حقوق مولفان مغایرت دارد؟

پاسخ ها :

دانلود رایگان کتب در فضای مجازی حقوق مولف حقوق مالکیت معنوی