مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تفویض وکالت

شخص الف وکالت به شخص دوم می دهد و دوم تفویض وکالت به سوم و سوم چهارم که شخص سوم فوت میکند و بعد از فوت شخص چهارم شروع به پیش فروش واحد آپارتمانی میکند و زمین را می سازد و انتقال می دهد

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و ایادی خیلی مهم است باید ببینیم تفویض بوده است یا چیز دیگری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی دید وکالت شخص سوم به شخص چهارم با چه مفاد و شرایطی بوده است.