مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت تفویض شده با وکالت باطله

با سلام
پدرم دو روز قبل از فوت وکالت بلاعزل در خصوص واگذاری اموال خود به وراث اعطا نموده و رییس دفترخانه توسط اون وکالت بلاعزل قبل از فوت اقدام به تفویض چندین وکالت و نهایتا سند رسمی تنظیم نموده
حال دفترخانه به این شکل با ارزش ترین اموال رو به نام دیگر وراث انتقال و تفویض نموده
حال میخواستم راهنمایی بفرمایید حکم این وکالتهای تفویض شده با وکالت باطله چیست و سندهای رسمی قطعی شده که منشا همگی همون وکالت بلاعزل قبل از فوت پدرم میباشد چیست ؟؟؟
چنانچه یک وکالت ده بار هم تفویض شده و ده دست چرخیده باشد و نهایتا به نام شخصی غیر از وراث قطعی شده باشد حکم انها چیست ؟
ممنون میشم کامل راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باید تحقیق کنید ببینید که سند قبل فوت انتقال داده شده یا بعدفوت!!اگربعدفوت وکیل رفته انتقال داده ,آن انتقال غیرقانونی بوده واثرقانونی نداردوقابل ابطال می باشد.باتوجه به اینکه پدر دوروزقبل فوت وکالت انتقال راداده وبا توجه به بروکراسی ادارات بعید میدانم ظرف دوروز انتقال انجام گرفته باشد.

پرسشگر :

تمام تفویض وکالتها بعد از فوت پدرم بوده منشا همگی هم همون وکالت بلاعزلی است که پدرم قبل از فوت به وراث اعطا نموده و رییس دفترخانه بعد از فوت از ان برای نقل و انتقال استفاده نموده
حال میخواستم واضح راهنمایی بفرمایید

پرسشگر :

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

وکالت(اعم ازبلاعزل یا قابل عزل) تا زمان حیات اثرحقوقی دارد وبا فوت هریک,وکالت باطل وهرعمل حقوقی انجام گرفته بعد فوت موکل,باطل وبی اثراست دادخواست ابطال سند انتقال مورد نظر را تقدیم داذگاه نمایید.