مشاوره حقوقی رایگان - پولشویی

سلام یک شرکت خیلی بزرگ که الان اسمش را نمیارم سال گذشته اقدام به واریز پول های زیادی به حساب من کرد که به گفته خودشان به اشتباه بوده و الان بعد یکسال پول را پس میخواهند من مقداری از آن را خرج کردم فکر میکنم این پولشویی باشد آیا میتوانم از آنها شکایت کنم یا باید پول را عودت بدهم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.میتوانید در صورتیکه علیه شما طرح دعوی نمودند به دستور دادگاه عدوت نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر مطمئن بودید از این موضوع نباید آن را خرج می‌کردید و باید اعلام می‌کردید این حالت خیر ولی حالت برعکس وجود دارد که طرف مقابل از شما شکایت کند و درخواست مطالبه وجه را داشته باشد