مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم سازش به درخواست زوج

سلام وقتتون بخیر خسته نباشید
ببخشید زوج گواهی عدم سازش داده بعد تو روند رسیدگی پرونده نوشته شده وقت نظارت به لحاظ ارجاع امر به مشاوره خانواده تجدید وبرای تاریخ 8/24 تعیین گردیده ببخشید سوالم اینه که قراره زوجه رو هم به مشاور خانواده بفرستن یا فقط زوج رو؟ یا منظورشون چیز دیگه هست؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اطلاعات پرونده را پیگیری نکنید لطفا موارد مهم به شما ابلاغ خواهد شد