مشاوره حقوقی رایگان - مدعی برای باغ قولنامه ای

سلام من سال91 باغی بصورت قولنامه وکد رهگیری خریداری کردم مدارک و قولنامه ها ب صاحب سند می‌رسد صاحب سند سال1355 فوت شده است وبنده متصرف مطلق هستم قدمت باغ 40 سال هست و دارای 100 درخت میوه کهن دارای دیوار کشی و بنا
الان فردی مدعی شده است که سند داشته وچند بارخواهان مذاکره شده است و تلفنی تهدید ب شکایت می‌کند ومن گفتم بهتر شکایت کند
لازم ب ذکر است در چند سال اخیر چند نفر این ادعا را کردن اما ب جایی نرسیدن. ممنون کمکم کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تا زمانیکه مدارک شما و اشخاص مدعی بررسی نگردد نمیتوان اظهارنظر قطعی نمود.
نتیجتا به افراد مدعی مذکور بفرمایید ادعای خویش رااز طریق شکایت مطرح نمایند.