مشاوره حقوقی رایگان - مدعی برای باغ قولنامه ای

سلام من سال91 باغی بصورت قولنامه وکد رهگیری خریداری کردم بنده از همه وراث فروشنده امضا گرفتم و شورا هم مهر کرده است. مدارک و قولنامه ها ب صاحب سند می‌رسد و قدمت باغ 45 سال می‌رسد و باغ دارای حدود 100 درخت میوه میباشد دارای دیوار کشی و بنا میباشد بنده متصرف مطلق آنجا هستم و همسایه ها شاهد این قضیه. چند وقتی است که شخصی زنگ زده و اعلام کرده است که سند داشته وچند بارخواهان مذاکره شده است و تلفنی تهدید ب شکایت می‌کند
بنده هم گفتم شکایت کند
لازم ب ذکر هست طی سال‌های گذشته چندین بار این اتفاق افتاده است و افراد کاری نکردن
ممنون راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر شخص ادعایی دارد باید به محکمه ببرد در غیر این صورت وجاهت قانونی نداردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
البینه علی المدعی. بنابراین مدعی بایستی گفته خویش را به استناد مدارک و دلایل محکمه‌پسند به اثبات برساند. با عنایت به اینکه این اتفاق به کرات برای شما اتفاق افتاده است پیشنهاد می‌شود نسبت به تنظیم سند رسمی اقدام کنید.