مشاوره حقوقی رایگان - آسیب به ملک در اثر ساخت و ساز همسایه

سلام خسته نباشید وقتتون بخیر خونه ی ما تو یه منطقه ای هستش که اکثر خونه ها شخصی و بدون مجوز شهرداری ساخته شده دو طرف خونمون زمین خالی بوده یکیشو 6 7 سال پیش ساختن سمت چپیو امسال دارم میسازن خونه ی ما دو طبقه اس و این زمینی ک داره ساخته میشه اپارتمانه 6 طبقه ای هستش در اثر هر ضربه ترک ایجاد شده ماسه اشو اورده خالی کرده دمه در ما درصورتی که جلوی در خودش خالیه و خونه ها دو دهنه اس هرچقدر تذکر دادیم که نماها رو ببُرید نشکنید متاسفانه نمامون ناقص شده اصلا هم حرف گوش نمیدن گوششون بدهکار نیست و اینم اضافه کنم مالک اصلا بال سر کارگراش نیست هرسری رفتیم باهاش صحبت کنیم نبود تو هفته شاید یکبار بیاد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اول تامین دلیل بگیرید سپس علیه سازنده طرح دعوا مطالبه خسارت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی می‌بایست توسط وکیل متخصص ملکی بررسی و پیگیری لازم توسط وکیل انجام شود چرا که موارد کاملا تخصصی است اگر اشتباهی هرچند کوچک رخ دهند ممکن است کل پرونده را تحت تاثیر قرار دهد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تامین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا خسارات وارد شده توسط کارشناس رسمی دادگستری برآورد شود. سپس بر مبنای نظریه کارشناسی، دادخواست به خواسته مطالبه خسارت را به ثبت برسانید.