مشاوره حقوقی رایگان - وارد شدن خسارت به ساختمان ما بدلیل ساخت ساختمان جدید در کنارش

در کنار ساختمان ما.ساختمان جدید در حال ساخت است و ستون ساختمان بالا برده و از وقتی باران اومده باعث شده که دیوار مشترک با ساختمان درحال ساخت داخل واحدما نم برداشته و دیوار کلش زد شده. و خونه رو تازه باز سازی و گچ کاری کرده بودیم. میخواستم بدونم الان از نظر قانونی کارفرما ساختمون بایددوباره گچ کاری کنه اون قسمت اسیب دیده رو و اگه انجام نداد میشه شکایت کرد ازش.؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیاز به بررسی دارد می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با باران باشه مسئولیتی ندارند مگر اینکه خرابی دیوار شما به خاطر اقدام آنها باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه میشود ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری به نمایید و در صورت تایید کارشناس و تقصیر ساختمان مجاور می‌توانید خسارت خود را دریافت کنید