مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ملک توسط سازنده ملک مجاور

با عرض سلام و خدا قوت
آیا شخصا میتوانم دادخواست مطالبه خسارت را از دادگاه انجام دهم ؟
لطفا مراحل طرح شکایت را بفرمایید.
به ایزوگام پشت بام و سنگ فرش حیاط خسارت جدی وارد شده است.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله میتوانید نسبت به سهم خودتون ولی جهت راهنمایی دادخواست باید مدارک شما دیده بشه

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام بله، با جمع آوری ادله ، دادخواست مطالبه خسارت را در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مطرح نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تامین دلیل کنید و بعد بر اساس ان مطالبه خسارت داشته باشید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

برای حفظ ادله در خصوص نحوه و میزان خسارت ابتدا تامین دلیل بدهید و سپس دادخواست مطالبه خسارت را تقدیم کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله بهتر است ابتدا تامین دلیل و سپس ثبت دادخواست نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو و بررسی مدارک است. لطفاً از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با توجه به مدارک و مستنداتی که دارید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه خسارت را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله. شما باید در دفتر خدمات قضایی
ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارات را اقامه نمایید و

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. ب نزدیکترین دفتر خدمات قضایی
مراجعه و دادخواست مطالبه خسارات تنظیم کنید،همزمان تامین دلیل مطرح کنید تا خسارات وارد شده توسط، کارشناس ثبت و متضمن حقوق شما باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از تامین دلیل از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

تامین دلیل نموده وسپس دادخواست مطالبه خسارت بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پس از تامین دلیل از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بله میتوانید با تنطیم دادخواست توسط وکیل پیگیر شوید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله شخصا می توانیدولی این نکته را در نظر داشته باشید که اگر ساختمان شما آپارتمان چند واحدی است شما فقط به اندازه سهم خود حق دارید.
ابتدا به دفترخدمات الکترونیک قضائی رفته و درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس کنید و بعد از اعلام نظر کارشناس دوباره به دفتر خدمات قضائی بروید و دادخواست مطالبه خسارت نمائید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام ابتدائا تامین دلیل نمایید وسپس مطالبه خسارت از طریق دادگاه را بخواهید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله می توانید
باید باارایه دادخواست وطرح دعوای حقوقی دعوای مطالبه خسارت مطرح کنید