مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره حقوقی

سلام: زمینی است بین سه نفر مشترک هر کدام مقداری از این زمین را استفاده میکنند مساوی نیست، هر سه برادر، نفر چهارمی آمده مقداری از همین زمین را عدوانا تصرف نموده، یکی از سه نفر اول که زمینش کمتر از بقیه است دادخواست تصرف عدوانی داده دادگاه بطلان دعوا صادر کرده با معاینه محل و گواه بطلان دعوا صادر کرده، تجدید نظر اعتراض کردم نامه استعلام بنیاد علوی را دریافت نمودم ، طرح دعوای بنده درسته یا اشتباه رفتم هنوز دادگاه تجدید نظر نرفتم لطفا راهنمای بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

جعفر قنبری

جناب آقای جعفر قنبری :

سلام ؛
دوست عزیز من بیشتر از 10 سال تجربه ملکی و ثبتی دارم ولی موضوع پرونده مطروحه شما خیلی حساس تر است و واقعا لازمه که مدارک و اسناد شما از نزدیک بررسی و سپس پاسخ سنجیده داده شود .