مشاوره حقوقی رایگان - همسایه آزار

خانه ما در خیابان فرعی و طبقه پایین اموزشگاه در خانه ما کنار دیوار همسایه هستش و همسایه کنار در و جلو پیاده رو همیشه اشغال هاش میزاره و هر وقت میگیم نزار برای آموزشگاه بد هستش اشغال جلو در باشه میگه کنار دیوار خودم هستش تازه توهین و آزار هم برای شاگرد ها کرده من چکار میتونم کنم /حکمی داره راه حل قانونی هست اگه هست من کجا میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی مزاحمت علیه ایشان وجوددارد.
ولیکن به دلیل همسایگی بهتراست تا حدممکن دوستانه موضوع را حل وفصل نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه در باب مزاحمت به شکل قانونی و رسمی تذکر دهید اما اگر این اظهارنامه افاقه نکرد از طریق ثبت دادخواست مزاحمت اقدام کنید‌.