مشاوره حقوقی رایگان - شرایط بازنشستگی بیش از موعد

سلام 50سالمه و24سال و 8ماه سابقه کار دارم که 10سالش شامل سختی کار میشه از انجایی که از شرکت منفک شدم از همکاران سابقم باخبر شدم که بهشون سختی کار تعلق گرفته درخواست دادم بعد 4ماه جواب اومد که تایید نشده اعتراًض زد م قراره 2 ماه دیگه جواب بیاد به نظرتون به من تعلق میگیره یا الکی دارم خودمو خسته میکنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید به آرای صادر شده برای همکارانتان به عنوان دفاعی استناد کنید معمولاً تاثیرگذار است