مشاوره حقوقی رایگان - قوانین کوچه

با سلام کوچه ای که توسط دولت آب برق تلفن و گازرسانی شده فقط ماشین رو نبوده و طرف با هزینه خودش ماشین رو کرده و حال ادعای شخصی بودن کوچه را میکند راهنمایی کنید

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، اگر کوچه بن بست نباشد ، متعلق به عموم است و هزینه کردن در آن ، کوچه را خصوصی نمی کند. اگر کوچه بن بست باشد و متعلق به یک ملک باشد و در سند ملک قید شده باشد ، می تواند از رفت و آمد در آن ، ممانعت به عمل آورد. در غیر این صورت ، ممانعت از حق است و قابل پیگیری است.