مشاوره حقوقی رایگان - استناد به دوربین

سلام و خسته نباشید
برای اثبات امر مهمی در پرونده تنها ادله من دوربین (دادگاه و کلانتری و یا بانک و بیمارستان و..) هستش اما بمن میگن دوربین ذخیره نمیکنه و امکانش نیست در صورتی که بهم گفتن دوربین این جور جاها علی الخصوص دادگاه ، کلانتری ، بیمارستان ، بانک تا ده سال قبل هم قابل استناد هستش اما خود مسولین ( دادگاه و کلانتری و...) میکن نه نمیشه و این مسئله حیلی خیلی مهم در روند یه حکم هستش لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سارا ترابی

سرکار خانم سارا ترابی :

سلام ،فیلم های دوربین رو از دادگاه با درخواست کتبی بخواید که بازبینی شوند و درصورتیکه همین فیلم ها باعث علم قاضی بشود میتوند مورد استناد قاضی در صدور رای قرار بگیرد،فیلم و عکس در در امور کیفری مخصوصا مورد توجه اغلب قضات قرار میگیرند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

قاضی باید دستور بازبینی فیلم دوربین را بدهند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کتبا از بازپرس بخواهید دستور بازبینی دهد اگر دستور نداد به رییس مجتمع مراجعه کنید